Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

I am SO sickly in LOVE with Vampire(s) & Werewolf

Oh, Edward Cullen, I am soooo in loveeee with you!!! (Read: Not Robert Pattison)

I love this Edward Cullen character. Adorable.Romantic.Charismatic.Witty.Calm & peaceful.Oh!!

But, I got HEADACHE with this Bella character. When you watch the Twilight Movie, the true character of Bella is not so hemmm..what’s the suitable word..in other words,”I see your true colour”. But after reading the Twilight Novel, then New Moon, now almost finishing Eclipse, I got fed-up with Bella..And yet, she is so lucky!!! (Jealous Mode)

And, I am so eager to read the final novel, Breaking Dawn.

What about Jacob Black character? Twisted! That’s my word. But, he is also adorable & witty

Aaaahh, it is killing me waiting the release of New Moon this November!!!


Advertisements

July 9, 2009 - Posted by | Hanz in Reading, Hanz is up to..., Hanz's Muse

15 Comments »

  1. betul tak i cakap..baca buku lg best dr tengok movie kan?heheheeven tgk movie pun dah mcm agak cair..huhu

    Comment by azzamoro | July 7, 2009 | Reply

  2. Owh, what a co-incidence! I start reading "Breaking Dawn" today (this morning) too… I preferred Edward most, compared to Jacob. Tapi, kalau fikr kan logic, baik lah choose Jacob kan, coz at least he still (half) human. Hehe.And yes, sgt menyampah dgn watak Bella. Yet, she was very very lucky. *jeles mode gak* 😛

    Comment by ar.nie | July 7, 2009 | Reply

  3. Azza, betul, betul betul! Baca buku lagi best! Boleh kemaruk tau! Ha!Ha!

    Comment by Hanz | July 7, 2009 | Reply

  4. Arnie, i tengok the other day u bought twilight tu kat MPPH warehouse sale, itu yang jadi jeles tu. It was not impromptu punyer decision to get the whole saga tau.Twice I took a peak at Borders & MPH & finally kat curve ada MPH sale baru beli..he,he..Oh, u pun tak suka Bella? Kah-kah.I pun suka Jacob tu but I still prefer Edward..oh, susah nak pilih! He,he…

    Comment by Hanz | July 7, 2009 | Reply

  5. sya baru je addicted ngan cite nie..novel petama tak bca lagik..dh jump to 2nd novel..sbb yg 1st dh tengok cd.aci tak?! tak sabar gak nk tunggu bulan seblas nih..new moon!

    Comment by mama-qaisara | July 7, 2009 | Reply

  6. saya mula2 tgk Twilight.. da jatuh hati, tp biasa je.. lepas tu ke Warehouse sale, beli Twilight n New Moon novel je baru.. lepas tu meroyan, cari Eclipse and Breaking Dawn pula.. alhamdulillah, dah khatam. dan daku dah hilang meroyan.. haha..ye, saya pun suka Edward cullen tu, dah la hensem, kaya, caring pulak tu! wah.. :)ye, bella sangat lucky!jacob macam kebudak-budakan sikit.. 🙂

    Comment by Zuhaini | July 7, 2009 | Reply

  7. LOL welcome to the club!

    Comment by Sandra@miabambina | July 7, 2009 | Reply

  8. Mama Qaisara, boleh faham terus jump ke new moon? Movie lain sikit dari novel asal…should read twilight too…banyak persoalan dalam movie twilight terjawab ngan novel.. 😀

    Comment by Hanz | July 7, 2009 | Reply

  9. Zuhaini, Jacob kan baru 16 compared to Edward yang dah Century Plus! EkekeekkekekDah hilang meroyan ker? Ha! Ha! Kasi can kat saya meroyan tak hilang lagi! LOL…

    Comment by Hanz | July 7, 2009 | Reply

  10. I'm just a LATE-BLOOMER, Sandra! Always the last person to capture the HEAT! LOL 😀

    Comment by Hanz | July 7, 2009 | Reply

  11. ok..adakah ini masanya untk i start baca buku twilight ni jugak????nampak sgt i macam ketinggalan zaman isk isk

    Comment by Farah | July 7, 2009 | Reply

  12. Farah, baca jangan x baca, mari kita kemaruk & meroyan bersama! ekekekeke!!

    Comment by Hanz | July 7, 2009 | Reply

  13. ohh.. ini lah dia asbab nya kenapa ramai yg kemaruk dgn edward cullens ni… :))

    Comment by kakyong | July 7, 2009 | Reply

  14. Oh can meroyan reading the Twilight saga oso…? Hee hee…kalau mcm tu I mesti baca nih..Oh so Bella tu ngada ngada sikit lah ye..?

    Comment by SOHO Mama | July 7, 2009 | Reply

  15. Millie, Bella tu fickle-minded pastu stubborn lak tu. Kasi susah itu Edward Cullen & Jacob! Ha!Ha!But, come to think of it, dia strong-willed jugak & over passionate, itu yang nampak ngada-ngada sikit..he,he..

    Comment by Hanz | July 7, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: