Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

6 Comments »

  1. letih ni ubatnya berehat.. rehat yg terbaik adalah rehat minda & fizikal sekaligus..berehat tu pulak ikut lah definisi masing2, ade org baca novel boleh merehatkan minda.. tidur sejenak dpt rehatkan fizikal..tapi kalo terlebih tidur pun boleh jd letih & mandom…but i totally agreed, once you feel happy in whatever u're doing, you won't feel tired.. tp sentiasa bsemangat & bertenaga utk memulakan hari baru…thanks hanz for sharing this.. i look this kind soup for soul… 😉

    Comment by kakyong | July 13, 2009 | Reply

  2. Hanz,, I only read halfway..quick glance..wow..how close it reflects my current feeling..constantly in exhaustion…must be in dat "Should Be" mode…time to wake up and "live "again!

    Comment by AlohaMolly | July 13, 2009 | Reply

  3. Kakyong, hanz kalau baca novel, adrenaline lagi shoot-up.Excite tak tentu pasal! Tidur?Imsonia, unless tertidur, otak tak tido tapi body sreaming suh tidur!At this moment takder yang hanz buat betul2 happy, dia cam inject happiness sikit2…But, lately hanz jumpa sesuatu untuk de-stress…kena buat selalu ni, kejap lagi hanz share…

    Comment by Hanz | July 13, 2009 | Reply

  4. Yalor Molly, that's why I love reading Vallery Satterwhite writing. She's full of enthusiasm & postive vibes! Must associate yourself with people with positive vibes!Am trying to do this more….

    Comment by Hanz | July 13, 2009 | Reply

  5. Thanks for sharing Hanz.. kene dekatkan ngan orang yang positif dan banyakkan pembacaan yang positif..tapi kadang2 rasa terpaksa buat bende2, macamnana?

    Comment by nadnye | July 14, 2009 | Reply

  6. Oh banyak perkara yang kita memaksa diri untuk buat to live, to survive, kan? Macam Hanz paling benci (harsh sikit bunyi) balik lewat dari keje…apakan daya…carilah benda2 yang leh happy, itu jelah caranya kot Nadnye pada pandangan hanz

    Comment by Hanz | July 14, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: