Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

10 Comments »

  1. interesting!!!-mama emma-

    Comment by precious innocent | July 16, 2009 | Reply

  2. good info, memang betul , org melayu zaman dulu2 mmg tak peka bab2 makanan nie.. satu lagi nasib baik la anak2-anakku keturunan campur.. mix chinese, kampar, javanese, kelantanese…

    Comment by nadnye | July 16, 2009 | Reply

  3. nice info..thanks 4 sharing. i ni baru terkedek2 lagi nak stimulate baby SN …

    Comment by yatie chomeyl | July 16, 2009 | Reply

  4. Hanz, tq for sharing dear .. you're totally right ..we share the same passion ..!! i punya leka tgk buku2 anak u sampai lupa tinggal komen rasanya …wakakakkaa… suka sgt tgk buku2 tuh ..i nak carik buku dalam air tuh …mana u beli yang??thanks again dear …terus cam teruja nak amik course like u ..child early education ..ahahah..ntah bila lah tuh ..wkakakaka.. tq for sharing this info .. really appreciate it ..nak tunggu bhg 2 plak.. tapi ayat nih i tak tahan ..nak gelakkk.. "Stok Melayu menjadi lebih baik apabila ada haploid luaran (sama ada dari India, Eropah mahupun Cina)". Stok tak tahan…. tapi mmg betul lah, bila cam kawin campur …dua budaya berbeza bergabung, we can see the baby lebih bijak kan ..tapi asuhan kena betul..kalau salah asuhan ..back to square one i rasa ..ehhee

    Comment by Watie Aziz | July 17, 2009 | Reply

  5. Emma, great!

    Comment by Hanz | July 17, 2009 | Reply

  6. Nadnye, zaman ni most Malay dah peka but I think kat kampung2, masih kuranglah especially kawasan pedalaman…

    Comment by Hanz | July 17, 2009 | Reply

  7. Oh Yatie, there's never too early..macam2 boleh buat ngan baby Yatie

    Comment by Hanz | July 17, 2009 | Reply

  8. Ha-ha Watie..artikel ni berbau serius tapi u boleh perasan ayat yang kelakar..itu tandanya u ni memang happy-go-lucky orangnya..nanti i hop2 lagi tempat u….U nak amik course tu memang bagus backup your passion & your career..i pun took it up sebab minat & anak2…

    Comment by Hanz | July 17, 2009 | Reply

  9. Hanz,heheh…tu lah pasal…:) kalau ada rezeki lebih, i nak bincang ngan hubby, leh tak i amik that course…mahal tak course diploma Hanz? u amik kat mana? (ker u ada tulis dalam nih tapi i tak jumpa?) hehehe

    Comment by Watie Aziz | July 17, 2009 | Reply

  10. Watie, I have send u email.. :>

    Comment by Hanz | July 17, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: