Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

When there was a sudden silence…..


you will be wondering what they were up to???

…………………………………………………….
……………………………………………..
…………………………………….
…………………………..
…………………..
……………
……

.
.
.
.

Rajin anak-anak Mama! 😀

Advertisements

July 23, 2009 - Posted by | Hanz's Boys, Hanz's Feelings, Hanz's Muse, Parenting in General

14 Comments »

  1. Owh..amannya melihatkan itu…jika anak4 saya yang tiba2 senyap…haiiyyoh, lepas tu mesti ada bunyi tarzan mengaum…wakakaka

    Comment by sitisifir10 | July 23, 2009 | Reply

  2. si abg tu duk lipat baju ke? senang la mamanya nnt ada org duk tlg lipat baju 😉

    Comment by NaDiaH SiDeK | July 23, 2009 | Reply

  3. wah ..bagusnya anak2 u tu…sejuk hati tgk kan? pandai lipat baju …yg sorang rajin belek buku … i kalau anak tetiba senyap jer ..mesti cuak ..takut dia buat mender pelik2 ..but so far ok lah ..kengkadang senyap sebab terpaku kat depan TV, kengkadang memain sendirian ..wakakka..

    Comment by Watie Aziz | July 23, 2009 | Reply

  4. baiknya anak2 cik hanz…. ;-). sharelah hanz gambar reading corner u guys….. seronok tengok!

    Comment by nelcyndana | July 23, 2009 | Reply

  5. Siti, lawaklah ayat2mu itu..suara tarzan? ekekekek

    Comment by Hanz | July 24, 2009 | Reply

  6. Nadiah, siAbang hanya lipat baju dia sahaja sebab tak khatam lagi lipat baju Papa, Mama & Adik, ha,ha! Anyway, baju Papa & Mama nyer digantung untuk di iron…

    Comment by Hanz | July 24, 2009 | Reply

  7. Alhamdulillah, Nelcy, mereka berdua ni paling kuat bising pun sebab berebut mainan, biasalah si Adik suka rampas apa yang si Abang pegang, dan si Abang pulak kedekut ngan adik nyer…well, sampai setakat inilah..nak bagi diaorang ni senyap, either baca buku atau tengok video kanak2…Nelcy, ada I pernah up reading corner but just bookshelves only, please look under reading..but, nak tengok surrounding..alahai…plain sangat, seganlah pulak..he,he..

    Comment by Hanz | July 24, 2009 | Reply

  8. Watie, your lil princess tu belum ada geng tu..nantilah bila ada playmate (wink,wink)..he,he

    Comment by Hanz | July 24, 2009 | Reply

  9. bagusnye….

    Comment by Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" | July 24, 2009 | Reply

  10. bagussnye anak2 u hanz.. doakanla afif jadi baik mcm ni jugak..

    Comment by Farah | July 24, 2009 | Reply

  11. Mama Miya & Farah…aamiin… :>

    Comment by Hanz | July 24, 2009 | Reply

  12. MasyaAllah..sejuk je hati & mata tengok ni..:)Mesti u buat2 tak nampak kan hee hee..kalau tegur nanti dah terganggu lak konsentrasi they all ni..

    Comment by SOHO Mama | July 26, 2009 | Reply

  13. adus, comel nyer.anak2 lelaki lak tu.

    Comment by adianiez AIDA | July 26, 2009 | Reply

  14. Millie, amiin..Aida, alhamdulillah…

    Comment by Hanz | July 28, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: