Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

7 Comments »

  1. i like the idea of the whole family buat charity works together. my family dulu slalu beramai2 we all masuk hutan, bawa our 2nd hand clothes, toys, books & food to family org asli.i rasa tu yg i membesar reti rasa kesian la kat org, kot?

    Comment by Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" | August 4, 2009 | Reply

  2. bagusnyer family u ada buat charity bersama-sama…

    Comment by Hanz | August 4, 2009 | Reply

  3. great ideas on how to spend time with family. i'll try to do it later, bila baby SN dah besar sikit lah, sekarang ni takleh buat lagi kot hehehe

    Comment by yatie chomeyl | August 4, 2009 | Reply

  4. blog boleh kire as family journal tak ? hehe..teringin nak buat scrap book untuk family tp tak start2 lagi..i mmg suka family outing that's why on weekend saje demand ngan husband takmo masak..nak kluar jugak makan hehe lgpon nnt sian afif asyik duduk rumah je kan..

    Comment by Farah | August 4, 2009 | Reply

  5. Yatie, salin nota buat journal, nanti leh apply..

    Comment by Hanz | August 4, 2009 | Reply

  6. farah…oh,boleh sajer…nanti afif pun ader blog sendiri, chewah!buat aktiviti kat umah pun ok gak… :>

    Comment by Hanz | August 4, 2009 | Reply

  7. usually during meal time and masa dalam kereta adalah masa kitaorang really borak…. Masa nie la kan keluar citer masa kat sekolah kat rumah… mmg macam tak cukup masa jea.. dan paling kurang bacakan buku tapi macam tak sempat jea bila maid balik nanti..Kalau duduk rumah pun sibuk ngan keje rumah

    Comment by nadnye | August 4, 2009 | Reply


Leave a Reply to nadnye Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: