Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Settlekan 2 tag Azza sekaligus

Ini tag dari Azza yang latest. Sila layan…

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini (Azza)
** Terer buat cookies comel2
** Suka share infos yg vogue mcam makeup & dressing dalam blog
** Minat sangat mengajar dan dah lama mengajar dengan jayanya
** Baru nak berjinak-jinak ngan bento
** Jadi student semula tapi part-time jer


Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
** Nak pandai macam2 selagi terlarat, kih,kih
** Kuat makan cokelat, seriously hari2
** Mesti belek muka berejam-jam seminggu sekali buat perawatan sendiri
** Kuat merajuk tapi ngan hubby jer
**
Suka join contest kat blog2

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
** Tulis blog & baca blog kawan2
** Buat research berkenaan agenda / aktiviti terkini seperti bento, cloth diaper dll
** Baca novel atau buku yang difikir menarik
** Buat koleksi macam2 seperti sampul duit raya, kereta model Ferrari, Disney Figurine d
ll
**
Golek2 ngan anak2 atas katil

5 orang penerima tag yang seterusnya.
** Aida
** Fathinz
** Mama Zharfan
** Mama Safiyyah
** Yah

Tag kedua dari Azza, tag pertama dulu dah pernah buat tau Azza, tapi versi English..he,he..boleh ngelat that one yer…

Currently…

What I do for a living…
Typing Documents + Emails

Phonecalls

Meeting + Staff Coordination

Customer Relationship Management

Finance + Purchasing + Accounts

Had experience before in…

Teaching

Training

Okay, 2tags done. To other Chit-chatters yang pernah tag me, harap minta maaf dan bersabar, me akan usahakan…

Advertisements

August 17, 2009 - Posted by | Award / Tag Received, Hanz's Muse, Personality in Anything

4 Comments »

  1. i pon byk utang tag tak buat lg ni huhu

    Comment by Farah | August 18, 2009 | Reply

  2. eh i mane terer buat cookies. i baru belajar la… hehhe..thanks sebab sudi buat tag neh.. hehe

    Comment by azzamoro | August 18, 2009 | Reply

  3. wakenabeb..wa kena tag! adeh nnt ada masa yah buat ye hanz

    Comment by yah | August 18, 2009 | Reply

  4. hanz, tq.aida da prepare draft utk tag ni.but…internet lembab nyer yg amat 2-3 hari ni!nanti aida post tag ni kat blog.selamat berpose ye…

    Comment by adianiez AIDA | August 21, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: