Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

BONDING


PICTURES WORTH THAN THOUSAND WORDS! 😛



Advertisements

September 1, 2009 - Posted by | Hanz's Boys, Hanz's Feelings

16 Comments »

  1. alalaa sukaanye tgk gamba2 adik beradik ni..tak saba plak nak bg adik kat afif..

    Comment by Farah | September 1, 2009 | Reply

  2. masa yang sesuai tgk bebudak ni ialah masa diaorg tgh tdo…cute sgt..suci

    Comment by MaMaSyAzA | September 1, 2009 | Reply

  3. best ade adik beradik. doakan my turn lak. hehehe

    Comment by azzamoro | September 1, 2009 | Reply

  4. Farah – Me doakan your turn next.. :>psstt…me perasan lately ni ramai yg expecting..

    Comment by Hanz | September 1, 2009 | Reply

  5. Mamasyaza – betul tu kanak2 takder masalah, takder dosa..suci & murni jer kan?

    Comment by Hanz | September 1, 2009 | Reply

  6. Azza – me doakan u jugak, insya-Allah..soon.. :>

    Comment by Hanz | September 1, 2009 | Reply

  7. yeay last pic tu membuatkan hati i nk tambah lagik satu la!!

    Comment by Elyn | September 1, 2009 | Reply

  8. Elyn, cepat2, jangan tunggu lagi..ahaks!

    Comment by Hanz | September 1, 2009 | Reply

  9. pose tidur tu yg menarik tu… dua2 sama jer pose.. ade kah mimpi pun sama… hihiii

    Comment by kakyong | September 1, 2009 | Reply

  10. kakyong, mungkin kut mimpi sama..ekekekek

    Comment by Hanz | September 1, 2009 | Reply

  11. comelnye .. baik tul dia dengan adik die..huhu

    Comment by ummu_abdullah | September 1, 2009 | Reply

  12. ala…sukanya tengok!!!tak sabar plak nak tngok anak2 i membesar

    Comment by l i e y n | September 2, 2009 | Reply

  13. Apa kata buat scrapbook bertemakan brothers' bonding..? Bila they all dah besar mesti tersengih2 tengok gambar masa kecik2..anak2 I skrg, naik confuse tgk gambar2 baby because they all look very similar when they were small. Kecuali Zuleyka la 🙂

    Comment by SOHO Mama | September 2, 2009 | Reply

  14. ummu abdullah – ada masa2nyer, dia marah kat adik dia sebab si-adik suka membuli abang

    Comment by Hanz | September 3, 2009 | Reply

  15. lieyn – tak lama dah tu..

    Comment by Hanz | September 3, 2009 | Reply

  16. Millie- idea menarik tu! Wish ada 48jam sehari, banyak benda boleh buat..a-ah, hanafi pun slalu konpius bila tengok gambar dia masa baby, dia cakap tu gambar hambali…

    Comment by Hanz | September 3, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: