Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Necklace Boutique Giveaway

Necklace Boutique buat giveaway untuk julung-julung kalinya. Hadiah menarik! Ni ha hadiahnya!


Syarat-syarat nak menyertai macam biasa seperti tersenarai di bawah ni, copy-paste dari blog hostess:-

1. mesti jadi Follower Necklace Boutique (DONE)
2. masukkan satu entri tentang Giveaway Necklace Boutique dalam blog anda, tolong bagitau kekawan tentang giveaway ni dan jangan lupa masukkan link ke Necklace Boutique ye.. (DONE)

3. tinggalkan 1 comment sahaja dalam blog Necklace Boutique berserta link ke blog anda (DONE)

dan syarat tambahan yang mencabarnya ialah…..

4. cuba teka jumlah rantai yang ada dalam gambar kat atas tu….tulis jawapan dalam blog anda, saya akan lawati blog anda untuk cari PEMENANG.

Jumlah tekaan terhampir akan MENANG….dan yang tepat memang dah MENANG.
Hint: Bilangan rantai antara 10 ke 40.

Jawapan saya ialah… 15. Muktamad. 😛

Nak join sempat lagi kengkawan. Hari ni last day.Nak tahu lebih lanjut, klik jer gambar rantai banyak2 yang nak dikira tu nanti sampailah kat blog contest hostess.

Advertisements

September 4, 2009 - Posted by | Hanz in Contest, Hanz is up to...

5 Comments »

  1. hanz, jemputlah join kontes, tapi hadiahnya maybe akan ditukar sebab hadiah yg sebelum ni dah tak banyak stok. So, sila lah ke kedai online kite http://little-gugugaga.blogspot.com untuk new sponsor

    Comment by MiszMama@Haslinda | September 4, 2009 | Reply

  2. hah? arini last day…alamak ai..tak mengirak lagik..

    Comment by Sitisifir10 | September 4, 2009 | Reply

  3. gud luck hanz..kakyong ari tu ingat nak join.. tp sbb kena jd follower.. hmm, melepas lah…

    Comment by kakyong | September 6, 2009 | Reply

  4. mak aiii camne nk kire tu hanz?? berpinau mate huhuh

    Comment by Elyn | September 8, 2009 | Reply

  5. Salam sis,waaahh…besh ler adiah nye! rase nk join ler pulak!klu smpat…gudluck! klu sis mnang nnti,jgn luper tayang rsantai tuh ala2 model gitew.. :p

    Comment by Ummi Hanie | September 8, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: