Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Last day for MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway

Ehhh…sempat lagi nak join..just make sure, sebelum pukul 11.59pm malam nanti, kay.

Ni my check list penyertaan so peluang nak menang tu bertambah!

1) Banner Contest? Awal2 lagi dah letak kat sidebar. Nampak tak gambar amoi yang cun tu?

2) Add blog MySuperKids kat blog roll? Sudah lama daaa…pengunjung tegarlah katakan

3) Wawarkan kat Facebook? Pun sudah…

4) Buat short entry? Sudah jugak sebelum raya haritu. Tak caya gi tengok older post.

5) Wawar kat Twitter? Baru sat tadi dah wawarkan.

6) Buat entry khas ngan linkback? Anda sedang membacanya pun! :>

So, anda di luar sana, kalau nak join kot2 dapat voucher petrol percuma, silalah pastikan perkara-perkara di atas telah dilakukan. Makin cerahlah peluang anda nak menang.

Nak tahu lebih lanjut, klik MySuperKids <= sini

Ha, tunggu apa lagi? Benda free tak nak ker?

September 30, 2009 - Posted by | Hanz in Contest

1 Comment »

  1. good luck hanz!!! i tak sempat nak masukk..asyik bertangguh jerk.

    Comment by azzamoro | September 30, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: