Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Any idea how this ‘box’ work?


This Recycle Box has been ‘on guard’ for ages along the sides of the road very nearby our house.

But up to this point, I am still unable to figure out how it ‘really’ works!

Anybody knows? Please share it here…

Thanks! Arigato! Muchas gracias!

Advertisements

October 2, 2009 - Posted by | Green Living, Hanz's Muse

6 Comments »

  1. aah i pon selalu nampak hahaha tp tak pernah pon tgk org letak brg kat situ 😀

    Comment by Farah | October 2, 2009 | Reply

  2. i guess we can put any reusable stuff like clothes or toys and the person who collect it will distribute it to anyone who may need it.

    Comment by Rozy | October 2, 2009 | Reply

  3. Farah..u pun sama cam I. 😛

    Comment by Hanz | October 2, 2009 | Reply

  4. Rozy…box ni takder ruang nak letak barang tau. me dah pegi kat box ni puas mencari kat mana ruangnya?? (garu kepala)

    Comment by Hanz | October 2, 2009 | Reply

  5. Box ni ada jugak kat tepi jalan rumah saya. hari tu, saya nampak memang dah full dah sebab orang letak tilam-tilam sekali masuk. HehehehheheTime tu yang saya nampak, ruang masuknya macam kat tempat yang tulis thank you tu. :)Husband saya cakap, untung orang yang buat bende ni, dia dapat barang free, then dia jual.. 🙂

    Comment by UmmiKhayra | October 2, 2009 | Reply

  6. kalau kat Germany, box ni kutip baju2 yang kita tak nak apaki or kasut2 or apa2 barang yang elok dan di sedekahkan kat orang2 negara miskin. kalau kat Malaysia, I tak sure la pulak dear..pastu I rasa tempat letak barang tu kat tempat muncung yang ada tulis Thank you tu la kot..ke salah erk? hehe

    Comment by yatie chomeyl | October 2, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: