Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Sahabat saya, Baby Hambali oleh The Lion

Hai! Saya, The Lion.


Ini sahabat saya, Baby Hambali. Kami kawan baik. Sangat akrab macam adik-beradik pun boleh dikatakan.


Macam sahabat saya, Hambali,
saya pun suka baca buku.


Kadang-kadang kami menonton rancangan
video kegemaran Hambali sama-sama.

Kalau dah boring sangat, kami bergolek-golek atas katil..
Selalunya saya jadi mangsa Hambali….




Dia usap rambut saya…

Dia gigit ekor saya…


Dan, part yang paling dia suka buat, dia cium
mulut saya…tapi lebih kepada gigit sebenarnya!

Kadang-kadang saya musykil, bukan ker sepatutnya saya yang gigit dia sebab saya kan THE LION!



Bila kami dah keletihan, kami pun tidur sama-sama….

Advertisements

October 20, 2009 - Posted by | Hanz's Boys

14 Comments »

  1. alaaaaaaaaaaaa comeynyeee…kami pon tido sama2…penat la tu main ngan lion yer hambali 😀

    Comment by Farah | October 20, 2009 | Reply

  2. so cute…ade bestfriend.. macam mane la if balik kg or pi vacation ker then tertinggal lion tu eh..:P sure kelam kabut..

    Comment by azzamoro | October 20, 2009 | Reply

  3. Farah…lion tu yang penat ngan Hambali! ekekeke

    Comment by Hanz | October 20, 2009 | Reply

  4. Azza, Lion ikut gi mana2..gi umah Opah, gi jalan2, cuma kat Nursery tak bagi bawak takut jadi best pren orang lain lak!ekekeke

    Comment by Hanz | October 20, 2009 | Reply

  5. wooo bestfren lion. sungguh hebat, kalah tarzan.

    Comment by Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful | October 20, 2009 | Reply

  6. tomeiii nyerrrr….

    Comment by Lady Qay | October 20, 2009 | Reply

  7. pinjam lion bule?? bg kwn ngan wafiq hehehe

    Comment by Elyn | October 20, 2009 | Reply

  8. Hehheheh So cute Hambali n The Lion… Hanz u bolhe nie buat buku cerita for Toddlers… Dah ada bakat terpendam tu….

    Comment by SueRosly | October 20, 2009 | Reply

  9. comeinya.. besfren gila.. siap tido sesama2..kalau abg uzair plak suka cat tapi takde besfren sangat mcm baby hambali n The Lion 🙂

    Comment by nadnye | October 20, 2009 | Reply

  10. MamaMiya, lion jinak..heh,heh…

    Comment by Hanz | October 20, 2009 | Reply

  11. Lady Qay, saper yang comel? Photographer & penulis cerita ni? ekekeke….

    Comment by Hanz | October 20, 2009 | Reply

  12. Elyn, tak boleh, Lion ni setia pada yang satu! Ahaks!

    Comment by Hanz | October 20, 2009 | Reply

  13. Sue, buku repekan bolehlah Sue, kasi hilang boring2, buat lawak ngan anak…he,he…

    Comment by Hanz | October 20, 2009 | Reply

  14. cuternyer hambali ngan lion nyer.. lebih kurang sm besor je lion nagn tuan.. tuan makan lion yer..

    Comment by asmieyra | October 21, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: