Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Pemenang sudah ada!

Fast-mode punya entry!

Baru beberapa minit yang lalu Encik Hubby sudah memilih 3 pemenang untuk Chatterbox 1st Anniversary Giveaway.

Wahhh…me pun excited nak umumkan ni..tapi sabar yer, nanti me up special post esok, responding to each participant punya entry!

TUNGGGUUUU!!!!!!

Advertisements

November 22, 2009 - Posted by | The Honeybunch Giveaway

10 Comments »

  1. baiklah..kami tunggguuuuu eheh

    Comment by yatie chomeyl | November 22, 2009 | Reply

  2. k.Hanz, baiknya suami k.Hanz nk pilihkan pemenang… suami saya, belum saya minta dia pilihkan tocang sape paling mengancam, dia asyik tunjuk gambar Arwa kat banner aje…huhuhuhu

    Comment by Sitisifir10 | November 22, 2009 | Reply

  3. Wah siap ade respon tuk setiap peserta lagi…

    Comment by anamarza | November 22, 2009 | Reply

  4. Yatie, excited ni!wink!

    Comment by Hanz | November 22, 2009 | Reply

  5. Pija, mesti kes tak baca habis ni..memang sudah diberitahu dear hubby-ku yang akan pilih..dia kan biggest critic yang jadi silent reader jer..he,he…

    Comment by Hanz | November 22, 2009 | Reply

  6. Ana, giveaway ni kan objektif nak minta pandangan & me hargai sumer pandangan demi nak improve chatterbox ni…

    Comment by Hanz | November 22, 2009 | Reply

  7. organizer yang lebih excited nie…kami tunggu pun excited.. :>…

    Comment by nadnye | November 23, 2009 | Reply

  8. itulah Nadnye…masa hubby undi nak choose mana hadiah untuk each pemenang, me lompat2 excited..hubby geleng2 kepala tengok bini dier cenggitu! Sat aaa…nak compose ayat proper cikit..

    Comment by Hanz | November 23, 2009 | Reply

  9. hehe cepattlaa umum..nak tahu ni!

    Comment by Farah | November 23, 2009 | Reply

  10. hehe.. just standby je.. see who lucky

    Comment by Sherry | November 23, 2009 | Reply


Leave a Reply to Hanz Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: