Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Tahniah kepada 9 pemenang TheHoneybunch 2010 #1 Giveaway : Best Birthday Ever!



Para juri dah pun memilih 9 pemenang kita. Terima kasih pada juri-juri ini. Nak tahu saper juri yang 4 orang tu? Tunggu my chat akan datang dalam sessi ramah-mesra dengan para juri. :D

Jeng! Jeng! Jeng!

Berikut ialah para pemenang itu!

Grand Prize Winner



First Prize Winner

Adik Nur Hanisah

Second Prize Winner

Adik Sarah

Dan 6 pemenang saguhati yang lain
(tidak mengikut urutan)
….


Adik Putri Irdina

Adik Sharifah Sumayyah

Adik Muhammad Mirza



Adik Izz Dhani

Adik Nik Haziq

Adik Nurin Assyura Raudhah

Tahniah sekali lagi kepada semua pemenang!!

Grand Prize Winner, First Prize Winner dan Second Prize Winner, bolehlah email nama penuh, nama anak, blog url, alamat dan nombor telefon to me => thehoneybunch@gmail.com. Masih ingat lagi tak hadiah Grand Prize, First Prize & Second Prize? Boleh check my chat yang lepas kat SINI.

Kepada kesemua 6 pemenang hadiah saguhati pula, harap bersabar tentang hadiah apa yang akan dimenangi kerana kita bersambung sembang Part 2. Anakanda Hanafi dah pun cabut undi kertas untuk tentukan hadiah-hadiahnyer..kita kasi saspen sikit.


Portrait Sketching, Translation, Storytelling,

Arty-Crafty, Reading Tutorial & Preloved Items
are available at TheHoneybunch Marketplace


Advertisements

April 14, 2010 - Posted by | Hanz in Celebrations and Gifts, The Honeybunch Giveaway

14 Comments »

  1. Terima kasih.. first place.. Nanti Nida emelkan maklumat yg perlu.. šŸ™‚

    Comment by Nida | April 14, 2010 | Reply

  2. tahniah pada semua pemenang!!!

    Comment by Elyn | April 15, 2010 | Reply

  3. I won, Alhamdulilah…ehh not me Sarah.Terima kasih Hanz.. dan juri2 sekelian…muahh..Tahniah kepada semua pemenang…

    Comment by nadnye | April 15, 2010 | Reply

  4. congrats to all the winner!!!

    Comment by mummy_ayu | April 15, 2010 | Reply

  5. owh,..congratz to all winners! mewah hadiahnya tu..hehe

    Comment by unlisted_one | April 15, 2010 | Reply

  6. šŸ™‚ time kasih and Alhamdulillah.. Congrats to all winners..

    Comment by dbalkis | April 15, 2010 | Reply

  7. Alhamdulillah menang..saguhati pun ok je… thanks ye Kak Hanz šŸ™‚

    Comment by mama eja :) | April 15, 2010 | Reply

  8. tahniah kepada semua pemenang..to eja:wah eja, awk memang selalu ade lady luck by ur side! :)hanz dearie, nanti gimme email pemenang k..sy emelkan sendiri voucher2 tu sebab ade rules and regulation heheheecatlina of kedaigambarkami

    Comment by CatlinaFly | April 15, 2010 | Reply

  9. to Kak Mai..hehehe… sesaje cube nasib… alhamdulillah menang šŸ™‚

    Comment by mama eja :) | April 15, 2010 | Reply

  10. am i lookin/reading the right thing here? wowwwweeeee~ betul ke hanz, farell menang grand prize ke i salah tengok?

    Comment by Foxy Farah | April 15, 2010 | Reply

  11. Farah dearie..picture won't be lying, isn't it? hehehe..congrats! The jurors selected u..do email me ur details ya! :>

    Comment by Hanz | April 15, 2010 | Reply

  12. thnx to the juries & pada puan pengajur!.. sykur alhmdlh.. yahoooooo šŸ™‚

    Comment by Farra Dhelina | April 15, 2010 | Reply

  13. Nida : Got it!Elyn : TQ to u! :>Nad : Same2 :>Mummy Ayu & Nia : Same2 as on behalfdBalkis : dun forget to email detailsCat : Sure thing! :>Farra : Nanti posting pasal body scrub tu & let me know..feels like trying too…

    Comment by Hanz | April 15, 2010 | Reply

  14. tahniah kepada semua yg menang.. memang berbaloi2… ;)nadnye pun menang ya….

    Comment by kakyong | April 19, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: