Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Updated : Baby Hambali dah taknak cloth diaper ni so nak letgo murah jer

Yang kuning, brand Crazy Momy,
yang biru brand Fuzzibunz.
Updated : Crazy Momy Valentine Heart
Tiga-tiga jenis ONESIZE POCKET

Sebab apa nak let go:
1. Baby Hambali dah tak muat daa..ngam2 gitu..walaupun dua-dua CD ni onesize, agak ketat kat peha, peha Baby Hambali peha ‘drumstick KFC’.. ;-P~~

2. Mama Baby Hambali tengah meroyan cari CD jenis fitted, mentang-mentanglah nak mencuba wool soaker & longies, kan..

3. Baby Hambali sekarang dah ada taste! Nak CD yang cantik2 jer, tak mainlah yang colour plain, kalau nak pakai yang colour2 plain ni tunggu time dia tidur ker, mamai ker..jadi, Mamanyer tengah gigih kumpul CD yang funky print, hari2 buat homework research, tak kisahlah brand new ker, preloved ker, janji sedap mata memandang dek mata Baby Hambali.

4. Mama Baby Hambali dah letih masukkan insert dalam poket, jadi suka yang jenis AIO..

5. Baby Hamabli pun dah beransur-ansur potty ni, skarang masih tahap ajar dia kasi tahu dia poo-poo & pergi toilet & tanggal seluar & CD sendiri, jadi lambat-laun CD nyer pun akan di-letgo..yang akan disimpan mana yang sayang jer..hehehe..

Cukuplah 5 sebab tu..mesti nak tahu me nak let go brapa?

Yang kuning tu RM15 jer…yang biru tu RM 60 jer…tiga2 ada insert Onesize tau. Yang Valentine Heart tu pulak RM20 jer.
Harga asal yang Crazy Momy tu RM 48, yang Fuzzibunz tu RM 85.00 dan yang Crazy Momy Valentine Heart tu RM 60.

Kalau amik tiga-tiga, FREE SHIPPING. Kalau amik satu atau dua jer, tambahlah RM 3 lagi untuk registered delivery….

Tak cukup insert? Ada insert NEW & dah PREP-WASH dua kali..Terus-terang cakap, insert jenis ni payah cari..bukan jenis microfibre tapi jenis HEMP, brand GAD & onesize insert ni, sangat bagus pakai malam2…Boleh baca my sharing pasal insert jenis ni kat SINI. <= klik

Letting go RM25 jer..kalau kedai jual RM28 tau.. Amik dua2, FREE SHIPPING!

.

Ada sedikit selingan..buku-buku ni pun nak di-let-go…tak laratlah nak simpan..infact ada lagi buku dalam kotak yang belum dipunggah untuk ditimbang-tara nak simpan atau nak let-go.

  • Novel Original oleh HM Tuah Iskandar
  • 100 Soal Jawab Psikologi Anak (reserved by Farah)
  • Fine Things by Danielle Steele

Setiap satu RM 10 jer. Jauh lebih murah dari harga asal…buku masih elok, buku psikologi tu siap berbalut lagi… Ambil sumer, FREE SHIPPING. Kalau nak ambil satu atau dua jer, tambah RM 5 untuk registered delivery.

Hanz’s Note : Alhamdulillah, sejak ada blogshop ni, boleh tahan sambutan yang diberikan…why? Cuba tanya mereka yang pernah buy from me…kalau nak tahu cubalah beli satu..hehehe…one thing for sure, my preloved items sangat murah & still in good condition. :D


Advertisements

June 2, 2010 Posted by | The Honeybunch Marketplace | 7 Comments