Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Keywords yang femes kat belog saya

Ayat skema sebab hari ni hari Ahad.

Quick updates. Ni pun sebab terghezut sebab earning Nuffnang tiba-tiba mencanak double…kalu idak naik sesen, sesen..kan? hemm….kena buat keywords yang best2lagi baru boleh triple pulak yeah..

To date, ada ler 3 Bufferred earning campaign sedang berjalan kat belog ni..sebelum ni ada 4…tu sebabnyer..terima kasihlah kat otai2 belog yang memberi tunjuk-ajar bab2 cari makan ngan belog..me beransur-ansur praktikkan, ternyata memang berkesan…

Keywords yang orang dok cari lalu terserempak ngan belog saya:
Top 1 : Cardigan
Top 2 : Kempen 3R
Top 3 : Cloth pad Malaysia
Top 4 : Chameleon!
Top 5 : Charm

Oh, ada juga keyword yang tak masuk akal seperti…
norhaslindawati hamzah <= saper minah ni?
mamalisa anugerah-terindah.blogspot.com <= ni pun saper?

okeylah, esok macam biasa back to 9-6..tapi mesti ada yang dah cuti2 mesia, kan?

Advertisements

June 6, 2010 Posted by | Adore BLOGGING, Hanz on Random Matters | 8 Comments