Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Keywords yang femes kat belog saya

Ayat skema sebab hari ni hari Ahad.

Quick updates. Ni pun sebab terghezut sebab earning Nuffnang tiba-tiba mencanak double…kalu idak naik sesen, sesen..kan? hemm….kena buat keywords yang best2lagi baru boleh triple pulak yeah..

To date, ada ler 3 Bufferred earning campaign sedang berjalan kat belog ni..sebelum ni ada 4…tu sebabnyer..terima kasihlah kat otai2 belog yang memberi tunjuk-ajar bab2 cari makan ngan belog..me beransur-ansur praktikkan, ternyata memang berkesan…

Keywords yang orang dok cari lalu terserempak ngan belog saya:
Top 1 : Cardigan
Top 2 : Kempen 3R
Top 3 : Cloth pad Malaysia
Top 4 : Chameleon!
Top 5 : Charm

Oh, ada juga keyword yang tak masuk akal seperti…
norhaslindawati hamzah <= saper minah ni?
mamalisa anugerah-terindah.blogspot.com <= ni pun saper?

okeylah, esok macam biasa back to 9-6..tapi mesti ada yang dah cuti2 mesia, kan?

Advertisements

June 6, 2010 - Posted by | Adore BLOGGING, Hanz on Random Matters

8 Comments »

  1. hehehe,pasni blh try lah ltk keywords gitu πŸ˜‰

    Comment by mama_umar_maryam | June 6, 2010 | Reply

  2. salam kak hanz !!omigod me terkejut tgk perubahan begitu drastikk di belog ini !!sudah nmpk amatur gitu..:pk.hanz upah org buat ke…buat sndiri?it's cool ! like it…heheyup…nuff n adsense ni ada trick sikit utk tackle money..SEO kena byk main juga..tahniah2

    Comment by Ummi Hanie | June 6, 2010 | Reply

  3. erkksalah rumah ke?eh ehhohhh baru barucantik cantikHanzyang mamalisa i tau tapi i bukan org yg search hahahmamalisa tu kawan i…dia ibu kepada alisa..alisa ni dia sedang sakit…

    Comment by Fid | June 6, 2010 | Reply

  4. kakak..! wah cantek cantek cantek makeover baru.. suke suke sbb senang nak baca. love it.

    Comment by fathinz md nor | June 6, 2010 | Reply

  5. hanz, woot new look.. very nice.. white.. i like ;).. baru semalam i pergi capture screen layout lama for the segment blog'name kat MBP..nampaknya i kena gi cancel schedule post and masuk draft balik thehoneybunch ni.. kena capture screen lain..he..he

    Comment by Little Mama | June 7, 2010 | Reply

  6. Salam hanz…Sungguh cantik ini layout… suker….. comei2….. πŸ™‚

    Comment by Sharini aka Ummi Khayra | June 7, 2010 | Reply

  7. wah. layout baru! suka. Clean je. πŸ™‚

    Comment by Hani Che Lat | June 7, 2010 | Reply

  8. sampai skang memang tak faham..hehehe

    Comment by nadnye | June 7, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: