Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Jangan Terghezut Tau!

Salam pagi Isnin!! :>

Those Chit-chatters yang dah visit me today terperanjat tengok Chatterbox bertukar wajah yer..hehehe..Puan Rumah pun terghezut-lah..

Anyway, nak kasi tau, layout baru masih belum siap sepenuhnya so please bear with me ngan few hiccups especially menu-bar kat atas tu masih belum functioning.

Insya-Allah..sempena Box Chatter yang baru ni, me nak buat lagi Giveaway..Tungguuuuuu!!!!

June 7, 2010 - Posted by | Adore BLOGGING, Hanz on Random Matters

20 Comments »

  1. Bestnye ada giveaway…. 🙂

    Comment by Sue Rosly | June 7, 2010 | Reply

  2. HANZ… suka..suka suka sangat LO baru, siapa buat nie?

    Comment by nadnye | June 7, 2010 | Reply

  3. ye i pun tergezut!! ekekeke

    Comment by Elyn | June 7, 2010 | Reply

  4. saya pon baru je visit blog ni last week ..tetiba dh bersalin kulit kan…hehehe…niwey..love ur entries la kak…slmt brkenalan

    Comment by amirah | June 7, 2010 | Reply

  5. wah..dah lawa la layout baru.. hehe..simpe je. i like..

    Comment by azzamoro | June 7, 2010 | Reply

  6. yeahh.. this time kena enter giveaway..!

    Comment by fathinz md nor | June 7, 2010 | Reply

  7. wah wah ada giveawayeh apasal Hanz cakap melayu..kakakkakaajgn marahhhhkihkihkih

    Comment by Fid | June 7, 2010 | Reply

  8. Tergezut gak, walaupon blom siap sepenuhnya, tapi cantik & kemas…suka…(^_^)

    Comment by fiza | June 7, 2010 | Reply

  9. ingatkan salah blog tadi….hehee

    Comment by SyidaMislan | June 7, 2010 | Reply

  10. simple yg cute la hanz… 🙂

    Comment by Anamarza | June 7, 2010 | Reply

  11. Sue : Tunggu yer Sue..Nad : Scroll down sampai abis..dapatlah jawapannyer…Elyn : Tukar abis, daripada colourful terus putih..suker tak chameleon yang banyak2 tu?Amirah : Nasib baik sempat tengok layout lama yer..lain sesangat, kan?Azza : dulu loading lambat, kan?Fathinz : mesti, mesti…Fid : Kiter ada cakap melayu haper sebelum ni…ngee..Fiza : hehehe…Syida : tak salah kalu url dah betul..Anamarza : Macam pemiliknyer lah tu..hehehe…

    Comment by Hanz | June 7, 2010 | Reply

  12. hehe i suka header baru u hanz!comel sangat!

    Comment by Farah | June 7, 2010 | Reply

  13. waa akn bertransform..hehe

    Comment by [-suziey-] | June 7, 2010 | Reply

  14. A'ah comey gituw…

    Comment by firelily | June 7, 2010 | Reply

  15. Farah : Comel rasa nak gigitkah?ekekekekeSuziey : a-ah..slow2..Firely : Cik Abang, saya memang comel!! ekekekekek

    Comment by Hanz | June 7, 2010 | Reply

  16. sweet hanz…cepat loading..sungguh terkujat.. ;)kakyong suka blog warna putih sbb nampak lapang… like this new layout very much..

    Comment by kakyong | June 7, 2010 | Reply

  17. Simple, nice and sweet!Caiyok caiyok lah Hanz with ur new layout nie…chantek nya hasil kerja Jiji nie ye :DMahai tak cost dia?

    Comment by Intan | June 8, 2010 | Reply

  18. x siap lagi ke ni? i tengok dah lawa jer

    Comment by isabelle | June 8, 2010 | Reply

  19. Kakyong : Itulah tujuannya..layout dulu berat sikit loadingIntan : Thanks! Reasonable fee-lah Intan..berbaloi-baloi.. :>Belle : Menu-bar kat atas tu tak siap lagi..nanti sumer topic lable dikategorikan ngan kemasnyer by menu bar senang reader nak search & surf.. :>

    Comment by Hanz | June 8, 2010 | Reply

  20. wah..cantik sungguh!!

    Comment by e.l.i.s.s.m.i.e | June 9, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: