Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Me dah beli buku Wardina Safiyyah!

Terpengaruh dengan Aishah, me pun terus mencari buku Wardina. Baru jer tadi as always, The Curve macam rumah kedua, me pergi ke MPH dengan harapan adalah buku Wardina ni…

Ada!! RM19, berkulit tebal dengan saiz A4, memang berbaloi-baloi mendapatkannya.

Macam biasa, majalah InTrend ngan Women’s Weekly tak tinggal pastu ushar buku bersiri Vampire Diaries, gatal jer tangan nak membeli…hehehe..semenjak terjebak mengikuti cerita Vampire Diaries kat 8TV, rasa nak beli jer buku-buku dier…alahai….

Portrait Sketching, Translation, Storytelling,
Reading Tutorial, Arty-Crafty & Preloved Items
are available at TheHoneybunch Marketplace

June 30, 2010 - Posted by | Hanz's Products Reviews, Lifestyle on Parenting, Notes on READING and BOOKS

14 Comments »

  1. macam menarik buku tu! vampire diaries,minggu ni lupa nak layan 🙂

    Comment by e.l.i.s.s.m.i.e | June 30, 2010 | Reply

  2. best x buku wardina tu babe?

    Comment by yatie chomeyl | June 30, 2010 | Reply

  3. wahhhmacam menarik jaharus dapatkan satu nih hahahahahaaa

    Comment by Fid | June 30, 2010 | Reply

  4. Eliss, Yatie & Fid…Buku ni memang menarik! Nanti next week me review in details ya. 😀

    Comment by Hanz | June 30, 2010 | Reply

  5. i tggu review u!!

    Comment by Elyn | June 30, 2010 | Reply

  6. nini tgu review hanz… tgk mcm menarik…. 🙂

    Comment by ummikhayra | June 30, 2010 | Reply

  7. wah cam menarik. harus terjah kedai buku nih. agak2 lat pesta buku kat PKNS skarg ada tak?

    Comment by Momma Mia | June 30, 2010 | Reply

  8. sis, kite dah beli buku "mama saya lapar" semalam. a very good book indeed. good reminder for us mothers.. yang nih carik tak sampai lagi.

    Comment by fathinz md nor | June 30, 2010 | Reply

  9. Elyn & Nini, InsyaAllah…Momma Mia..tak pasti lak tapi oublisher Telaga Biru..kalu diaorang ada booth kat situ, mesti ada, kan?Fathinz : Yang lagi satu tu buku resepi ker?

    Comment by Hanz | June 30, 2010 | Reply

  10. i tgh carik buku resipi masakan untuk anak dari wardina tu..mcm menarik jugak

    Comment by Farah | June 30, 2010 | Reply

  11. Farah : A-ah..ingat nak carik jugak..

    Comment by Hanz | June 30, 2010 | Reply

  12. Dapat juga akhirnya ya buku tu :DNext giveaway dekat blog Aishah nak kasi buku Mama Saya Lapar tu. Saper nak? hehehehehe….

    Comment by Aishah Megahasz | July 1, 2010 | Reply

  13. Dapat juga akhirnya ya buku tu :DNext giveaway dekat blog Aishah nak kasi buku Mama Saya Lapar tu. Saper nak? hehehehehe….

    Comment by Aishah Megahasz | July 1, 2010 | Reply

  14. tunggu review..

    Comment by nadnye | July 1, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: