Charm Chameleon Chatterbox

Backup Blog

Today’s story is Bamboolite Group Buy Completed & Giveaway Ends

I was so excited receiving my very first order on holding a group buy for this Bamboolite Cloth Diapers. Slight headache here & there but alhamdullillah, it finally ended with me beaming joy & smiling from ear to ear. Now, need to start to send them out to those who joined this group buy.


Freshly received by yours truly this morning!
Oh, thanks so much, Qay on your GREAT OFFER plus entertaining the endless amendment here & there in this order but in the end, WE MADE IT. You are one great seller, Qay!

Finally the current giveaway has end. Thank you so much for sharing your lovely stories, to all my dear friends whom participate this giveaway. I really enjoyed reading it very much.Please give me sometime to evaluate and do the judging along with other judges. And, the just-ended giveaway most probably the last giveaway I would be holding for this year. I need to prioritise my obligations and some things has to end temporarily.

Gosh, I am totally busy and blogwalking also is hardly achievable nowadays. I really want to visit you my Chit-Chatters, and even if I did, I did’nt manage to leave my words behind. My workload has increased and so is my other activities.

HAPPY TGIF EVERYONE!!!

Portrait Sketching, Translation, Storytelling,
Reading Tutorial, Arty-Crafty & Preloved Items
are available at TheHoneybunch Marketplace

July 30, 2010 Posted by | Adore CLOTH DIAPERING, Hanz's Products Reviews, The Honeybunch Giveaway | 2 Comments

TONIGHT’S TEASER : Quilling Gift Sets, anyone?

This is really something not to be miss!
I love them all and in fact I envy those whose going to get these!

Want to have them? Join the soon-to-end my current giveaway!
Tick-tock-tick-tock…. :-)

Freshly received at the doorstep of yours truly this evening!

Hanz’s : I received another chameleon of mine. Oh, apart that it is beautiful, it is waterproof too as it is specially coated to make it waterproof. Who would ever can imagine, a tiny strip of coloured papers can make something so beautiful like that?

Portrait Sketching, Translation, Storytelling,
Reading Tutorial, Arty-Crafty & Preloved Items
are available at TheHoneybunch Marketplace

July 29, 2010 Posted by | Hanz's Products Reviews, Lifestyle on Arty-Crafty, Lifestyle on Beauty and Feminity, The Honeybunch Giveaway | 2 Comments

Cabaran lazim bagi ibu yang menyusukan sepenuhnya (Bahagian Terakhir)

Ramadhan dah nak dekat. Ibu-ibu yang menyusukan dah buat persedian sewajarnya? Kalau ketinggalan baca perkongsian my chat sebelum ni, boleh check yang INI dan ITU.

Diet seimbang : Jangan berdiet semasa masih menyusukan anak sepenuhnya. Ibu yang menyusu akan berasa cepat lapar kerana tubuh menggunakan 600-800 cal sehari untuk menghasilkan susu. Jangan melangkau waktu makan. Melangkau waktu makan dan berdiet adalah tidak digalakkan kerana akan mengurangkan pengambilan nutrien yang perlu dan mengurangkan kualiti susu yang dihasilkan.

Makanan lain yang perlu diberi perhatian ialah makanan yang kaya dengan sumber zat besi seperti daging merah, hati, ayam, ikan, legumes (Contoh:kacang kuda/chickpeas), kekacang dan buahan kering dan sayuran berdaun hijau. Ini kerana simpanan zat besi dalam badan digunakan semasa mengandung.Oleh itu, semasa menyusu bayi badan perlu membina semula simpanan zat besi. Menurut pakar pemakanan, keperluan pengambilan makanan oleh si ibu yang menyusukan adalah lebih sedikit daripada ibu yang tidak menyusu dan ibu hamil. Boleh rujuk SINI. Berguna juga untuk menghadapi bulan Ramadhan nanti. Me juga pernah share persiapan me pada Ramadhan yang lepas di SINI.

Pantang-larang : Makan jamu tidak boleh? Andaian ini bergantung kepada beberapa faktor hasil daripada kajian semasa. Pakar lakstasi dan nutrisi berpendapat kebanyakan kandungan jamu ada kesan sampingan yang menyamai dadah pada kualiti susu ibu, jadi sebaiknya elakkanlah dahulu semasa masih dalam tempoh penyusuan.

Bagaimana pula dengan penggunaan herba dan rempah? Ada herba yang telah terbukti boleh membantu penghasilan susu ibu yang lebih produktif seperti halba (Fenugreek). Tapi ada juga herba yang kalau boleh dielakkan seperti mint, sage, parsley, feverfew (guna untuk rawatan migraine) kerana penemuan yang dibuat boleh mengurangkan produksi susu dan ada kesan sampingan yang lain.

Anda penggemar kopi? Jumlah sedikit seperti secawan dua tidak memudaratkan tetapi dalam kuantiti yang banyak mungkin boleh mendatangkan kesan pada si bayi untuk tidur kerana kandungan kafein yang berlebihan. Sebaiknya elakkan.

Sebolehnya juga si ibu elakkan mengambil produk hasil tenusu dari lembu seperti susu, keju, yogurt dan mentega. Si ibu telah memberikan susu ibu sepenuhnya dan jika si ibu sendiri mengambil produk hasil tenusu, kemungkinan berlaku alergi pada si anak. Tetapi keadaan ini tidak semestinya berlaku pada semua. Namun, haruslah berhati-hati dan perhatikan reaksi bayi anda setiap apa yang anda makan.

Secara keseluruhannya, semua faktor dan cabaran lazim yang telah me sampaikan adalah amat penting untuk menyokong kejayaan si ibu dalam memberikan yang terbaik buat si anak : Susu ibu sepenuhnya. Dalam keadaan tertentu atau situasi yang agak unik, ada juga ibu mengalami kesulitan dalam bentuk permasalahan lain. Boleh rujuk my sharing dalam topik Breastfeeding ini ya.

Mari kita sama-sama meriahkan Sambutan Hari Susu Ibu Sedunia yang akan kembali lagi dari 1 hingga 7 haribulan Ogos ini.

Portrait Sketching, Translation, Storytelling,
Reading Tutorial, Arty-Crafty & Preloved Items
are available at TheHoneybunch Marketplace

July 29, 2010 Posted by | Adore BREASTFEEDING, Hanz's Tips, Lifestyle on Parenting | Leave a comment

TODAY’S TEASER : Perfume for all, anyone?

Especially to those who entered my current giveaway
and selected to be one of the winners….

The clock is ticking..the days is passing by…30th July, 12 noon is very near and soon this great giveaway is going to end soon!

1 bottle PFA + 1 Voucher…….don’t you just want it?

Freshly received by yours truly today! Wink!
Hanz’s : I got my order as well..Elizabeth Arden’s Green Tea & DKNY : DKNY. Both 8cc. Previously, I had Calvin Klein’s One & Ralph Laurens’ Romance. And u know what, they smelled exactly like the originals! I love them!!!

Portrait Sketching, Translation, Storytelling,
Reading Tutorial, Arty-Crafty & Preloved Items
are available at TheHoneybunch Marketplace

July 28, 2010 Posted by | Hanz's Products Reviews, The Honeybunch Giveaway | 1 Comment

Why I believe in Homeschooling (Part 1)

This is entirely my opinion. I believe everyone has the right to make their own decisions for their own children. I also do NOT believe that ALL children should be homeschooled, nor do I believe every family is capable of doing it, or should. With all my heart and soul, here are some of many reasons why I personally believe in homeschooling.

I was homeschooled for a short period of my life, the preschooler’s age of my life. I shared this in this chat : Saya tak pernah sekolah tadika (Bahagian 1) & Saya tak pernah sekolah tadika (Bahagian 2). Having that priviledges of being home taught by my moms and siblings and letting the world to give me the lesson of life, I sped my learning process which proudly outsmarted most of my peers when I attended primary school. Be it reading, maths and even other subjects as well. I strongly owed that to the factor that my learning was never stressful, it was enjoyable and it was also out of my own freewill. Thirsting for knowledge, my curiosty was fed with enthusiasm and love. And the enjoyment ended once I attended primary. There’s homework to finish, exams to excel, peer pressure on who will be in the most popular prettier group. As my own nature, I am quite reserved, firm and studious, I instantly being noted as serious and discipline by my teachers so elected as school’s prefects was’nt going to win you any popularity contest. Instead, less fun on part of socialising. As I myself enjoyed the short period of homeschooled, I want my own children have it longer as long as we could.

I love learning constantly. I suppose my brain cell will die if any at one point of my life, I just go on living without having any purpose, without doing any learning or without ongoing something that requires stimulation on the intelligence’s side. Having to search, putting it up altogether on what my boys can keep on learning is a self-fulfillment. To witness that they learn something new in any minute, at any place, leaves my heart fluttering and my face beaming with joy. I want my boys to love the lifelong learning like I am too. Grades, merits will come second and just followsuit once they are happy requiring the knowledge and experiences. It’s the processing on how we learn that matters.

Reality bites, right? Allowing my boys to face what the world is all about at early age rather sparing the reality on how the world is, would be ilike feeding them lies and lies. Development of each child is different, we as a human beings comes in all shapes and sizes and does age really matter in the world? Even if you group children under the same-age group, would that make it easier for the teacher to mann them? Maturity level of each individual differs so grouping them under the same-age group leaves question mark to me.

Some has this notion that homeschool is like robbing them the socialising among peers especially the same age and enjoying their childhood the most. But, would you rather allowing your child having peer pressures, exposing them to negative elements that are so commonplace in schools like foul language, bullying, materialism, sexual harassment, disrespect for authority and many social illnesses that we constantly read from mass media? Looking it from this point of view, homeschooling was’nt a really bad option after all.

More reason for my beliefs in homeschool which relates to my child’s potential and my determination which I shall continue in Part 2.

Portrait Sketching, Translation, Storytelling,
Reading Tutorial, Arty-Crafty & Preloved Items
are available at TheHoneybunch Marketplace

July 27, 2010 Posted by | Adore HOMESCHOOLING, Lifestyle on Parenting | 3 Comments

Loving Minerals – Malaysia’s Leading Online Mineral Make-Up Store

What is mineral make-up?

“Mineral makeup is the latest addition
to an emerging beauty culture dedicated to better living.
Unlike traditional products, mineral makeup,
which is based on a hypoallergenic loose powder
that naturally nourishes the skin,
contains no perfumes, talc, alcohol, dyes, mineral oil or preservatives.
Not surprisingly, dermatologists are pleased.”


That provided information is available in Loving Minerals.com’s website brought to you since October 2008 by individuals who are very passionate about cosmetics. After years of using and testing makeup from drugstore to high-end departmental store brands, they stumbled upon the booming trend from USA that is mineral makeup, and fell in love almost immediately! From a hobby and obsession of searching for the best mineral makeup available, they decided to start Loving Minerals.com to share their passion with their friends in Malaysia.

Stocked only the safest and most luxurious mineral cosmetics at unbelievably low prices, they searched the world for the most recommended mineral cosmetic brands, and all their products have been tried and tested repeatedly to suit Asian skin tones, skin types and our humid weather perfectly.

What are the benefits of using Mineral Makeup?

It is good for sensitive skin, it does’nt feel like a mask and contain ingredients that are good for skin. If you have fine lines or crow’s feet, traditional makeup can cake in those places, often creating an illusion of deeper lines. Minerals create real health and a glow like we had in our teens and 20s through essential vitamins, antioxidants and ingredients that actually hydrate the skin and conceal wrinkles. The old makeup phrase “putting on your face” may soon be obsolete. Mineral makeup can look and feel like you’re wearing nothing at all, like a silky top layer of your very own skin. In short, you look like you have great skin!

So what is available at Loving Minerals.com?

From Mineral Foundation, Loose Powder, Mineral Palletes, All Over Radiances, Concealer, Cheeks, Eyes & Lips to Makeup Tools like Brushes and Jars. Plus, Loving Minerals.com will offer items on promotion through Loving Specials. Furthermore, for any items you purchase above RM100, you are entitled for free delivery!

And, the best thing is that if you are newbies in Minerals Makeup, you can always get their Loving Sample Kit for RM30 which consist of Mineral Foundation, All Over Radiance and Finishing Powder which you can select the best texture that suits your skin.

Not only that if you are into enhancing your eye beauty, you can always get the eye shadows for five or ten shades at RM 35 and RM65 respectively.

A small company with a great philosophy – to help everyone look naturally beautiful with a little aid from Mother Nature. Invest on pure, safe, natural cosmetics, and not on a fancy brand name. Do pay Loving Minerals.com an online visit today!

Disclaimer : This is an advertorial chat. Loving Minerals.com is one of the sponsors of TheHoneybunch Giveaway : The New You!

July 26, 2010 Posted by | Hanz on Advertorial Chat, Hanz's Products Reviews, Lifestyle on Beauty and Feminity, The Honeybunch Giveaway | 1 Comment

Cabaran lazim bagi ibu yang menyusukan sepenuhnya (Bahagian Kedua)

1 ke 7 Ogos, adalah sambutan minggu penyusuan susu ibu sedunia. Sudahkah ibu membaca bahagian pertama isu ini? Kalau belum, boleh klik SINI.

Perkongsian diteruskan dengan cabaran lazim seterusnya.

CABARAN KEDUA : Tekanan dalaman si ibu.

Macam biasakah didengari seperti ini?

* saya rasa down sangat tengok susu makin kurang
*frust la bila pump susu tak keluar langsung
*Anak asyik mengamuk bila menyusu sebab tak puas
* saya jealous tengok orang lain boleh buat beratus botol, sedangkan stok susu saya kasi pagi makan pagi.
*Saya tengok org lain senang je latch kan baby, kenapa saya ni susah sgt
*Saya tak cukup masa nak mengepam di ofis sbb kerja saya banyak
*Saya rasa geram, sayalah tukang menyusu, sayalah tukang basuh perkakas mengepam, sayalah tukang salin lampin anak, saya buat semua. Penat!
*Badan cepat penat bila menyusu. Nak layan suami pun tak ada mood
*Susah rasa nak susukan anak semula lepas dah bagi dia susu formula
*Breastfeeding ni susah, susah sebenarnya!

CARA ATASI :

Niat : Ibu sendiri sahaja yang tahu apakah niat yang dipasang setelah keputusan untuk menyusukan sepenuhnya dibuat. Kaji semula niat itu. Adakah cenderung kepada semangat dalaman atau lebih kepada faktor luar? Selalunya apabila niat dengan kesungguhan seiring, bagaimana besar sekali pun cabarannya, ibu itu akan berusaha untuk menanganinya. Tetapi jika si ibu kurang berkeyakinan, was-was dan kurang berkeinginan, pelbagai alasan akan diberi dan agak sukarlah untuk meneruskannya. Hasil pengalaman me, me berasa takjub pada dua orang ibu yang walau tugas mereka memerlukan selalu berada di luar negara, terpaksa kerap berjauhan dengan anak dan waktu tugasan mereka yang tidak menentu dan tempat tugasan di mana-mana, mereka masih boleh membekalkan anak mereka dengan susu ibu dan berjaya menyusukan anak mereka sepenuhnya dalam tempoh yang lama. Bagaimana mereka lakukannya? Renungkanlah!

Semangat : Bila kita mahukan sesuatu sangat-sangat, sedaya-upaya kita cuba dapatkannya bukan? Begitu jugalah dalam penyusuan. Siapa kata melaksanakan penyusuan sepenuhnya tak penat? Ditambah pula dengan memikul pelbagai peranan dalam hidup, tekanan adalah salah satu penghalang kerana ia melibatkan emosi. Mungkin si ibu boleh ambil contoh semangat daripada ibu penyusuan yang lain dan jadikan pembakar semangat anda.

Kemampuan : Kata bidalan, ukur baju di badan sendiri. Buatlah setakat yang anda mampu. Baik dari segi fizikal, wang ringgit dan gaya hidup anda. Bila lihat orang lain dapat hasilkan susu yang banyak, kita mula goyah. Bila kita lihat orang sediakan peralatan penyusuan yang mahal-mahal belaka, kita pun nak beli. Tak salah lihat kemampuan orang lain baik dari segi fizikal mahupun wang ringgit. Tetapi bila kita mahu jadikan panduan, tanyalah pada diri sendiri adakah teladan itu sesuatu yang sangat perlu pada anda? Kadang-kadang apa yang baik untuk orang lain tak semestinya sesuai untuk kita.

Janganlah sampai menganiaya diri sendiri dan orang yang tersayang termasuk bayi anda semata-mata mahu teruskan penyusuan sepenuhnya. Berikan sedikit ruang pada diri sendiri dan sayangilah diri anda juga. Berehat bila perlu.Sekiranya si ibu sudah berusaha dan menilai hanya setakat itu yang dia mampu laksanakan, jadi jangan paksa diri pula. Mintalah bantuan sebagai contoh tugasan harian dari suami. Dapatkan pandangan dan sokongan daripada orang lain agar apa yang harungi, terasa kurang bebanannya dan lebih bagus jika ia boleh diselesaikan permasalahan itu.

Emosi : Perasaan atau emosi sangat berkait rapat dengan niat, semangat dan kemampuan kendiri. Adalah wajar berfikiran rasional jika timbul isu berkait dalam perjalanan penyusuan anda daripada terlalu mengikut rasa hati. Selalunya bila timbul kesulitan dalam proses penyusuan sepenuhnya, jangan bertindak terburu-buru atau terus mengalah dan berputus asa. Selidik dahulu apakah penyebab timbulnya kesulitan itu, kaji dan cari jalan penyelesaian. Ingatlah juga bahawa si ibu perlu menjaga emosi diri sebaik mungkin kerana ia berkait dengan hormon prolaktin dan oksitosin, hormon yang merangsang dan membantu dalam penghasilan susu ibu.

Ilmu : Dalam setiap perkara di dunia ini ada cara dan kaedahnya. Tidak dinafikan, ramai ibu beranggpan proses menyusukan adalah sinonim dengan sifat keibuan jadi dianggap ia sesuatu yang semula jadi dan tidak perlu belajar apa-apapun. Di tengah perjalanan, timbul kesulitan jadi ibu tersebut terus putus asa walhal sebenarnya sedikit ilmu penyusuan pun dia tidak pernah ambil tahu. Jangan begitu.Buat persediaan dan sedikit sebanyak belajar apa yang perlu kerana ia penting dalam menyokong anda meneruskan penyusuan sepenuhnya.

Niat, semangat, kemampuan, emosi dan juga ilmu dan apatah lagi apabila gabungan ini disertakan dengan doa, insyaAllah, si ibu bakal menjadi antara ibu-ibu yang berjaya menyusukan sepenuhnya dalam tempoh yang lama.

Kita sudah menyentuh aspek luaran iatu sokongan dan aspek dalaman iatu sifat kendiri si ibu. Adakah lagi cabaran lazim yang lain wujud dalam penyusuan sepenuhnya? Bersambung kupasan dari me dalam bahagian terakhir menyentuh aspek pemakanan dan penjagaan kesihatan.

Tungguuuu…….

July 22, 2010 Posted by | Adore BREASTFEEDING, Hanz's Tips, Lifestyle on Parenting | Leave a comment

Siapa berminat nak attend chit-chat Cloth Diapering?

STICKY MODE till 25th July, 2010

Me ada satu passion. Selain suka chameleon dan bercita-cita nak bela chameleon, me juga suka Cloth Diaper. Memanglah bukan me yang pakai, tapi suka tengok my Baby Hambali yang pakai. Me rajin basuh, belek-belek, masukkan insert dalam poket, rajin mengushar CD, rajin buat self-research, rajin jawab soalan pasal CD dan tidak dilupakan rajin juga membeli.

Oleh sebab itu, me rasa sudah tiba masanya me nak buat meet-up, ala2 get-together, macam sembang-sembang tu kan untuk semua peminat CD! Eh, bukan peminat CD sajer, yang penting pada sesiapa yang mahu tahu lebih lanjut pasal CD, segalanyer tentang DUNIA CD-ing, mari kita sama2 kemukakan pada Hanz! Eih, Hanz itu bukan me ker?

Why nak buat ni?

Out out my passion, out of my concern & simply sharing! Ooopsss..gini ceritanyer…me receive quite of numbers Qs dalam email, FB, face-to-face dan segala bentuk soalan pasal CD-ing ni. Tak semua orang boleh jadi macam Hanz, gi berguru CD sendiri jer! (Perasanlah tu!) No..itu memang kenyataan sebenarnyer coz itulah me, my character, kalu me minat pasal sesuatu, me akan go all out cari ilmu sebanyak dan sebaik mungkin. (Eih, ni nak cerita pasal aper ni?)

Anyway, me sangat-sangat memahami tentang sesetengah ibu-ibu di luar sana, ada yang berhajat nak ber-CD tapi tak tahu bagaimana dan dengan saper nak rujuk. Nak rujuk dengan penjual CD? Ada penjual CD yang sangat berhemah dan sangat membantu dan ada juga yang bo-layan jer. Betul tak? Ada tu pula sekadar nak jual produk dia jer. Tapi dalam DUNIA CD ni sebenarnya luas. Banyak yang boleh dipelajari (macam kat sekolahlah pulak!) dan sebenarnya banyak kebaikan dan kelebihan kita boleh dapat dalam ber-CD ni. Cuma nak kena tahu caranya. (Eh, Hanz nak kongsi tips ker?) Dan, sebenarnya tak susah mana pun ber-CD ni.

Dah ramai kengkawan yang menggalakkan me buat chit-chat ala2 workshop ni dan ada yang dah beritahu nak attend. So, why not?

So, how about U? Berminat? Me bukan nak jual mana2 brand CD tau, just me akan bawa few collections untuk contoh, me buat nota sempoi sambil kita sembang-sembang dan kunyah biskut.

Kalu berminat, tinggalkan tanda minat tu kat entry ni ya. PLEASE tinggalkan email address, senang me nak further contact. Bolehlah jugak kasi tahu apa yang akan dijangka dan expectation dalam chit-chat ni, so boleh me prepare. Kalau ada banyak soalan lagi bagus, just kasi tahu,ok? Maybe small fee akan chargeable just nak cover modal air liur Hanz, nota sempoi dan sewa tempat. Cepat tau! Kasi tahu kat kengkawan jugak. Akan dibuat sebelum bulan Ramadhan…insyaAllah…
MUCHAS GRACIAS!

Portrait Sketching, Translation, Storytelling,
Reading Tutorial, Arty-Crafty & Preloved Items
are available at TheHoneybunch Marketplace

July 22, 2010 Posted by | Adore CLOTH DIAPERING, Hanz in Meet-Gather, Hanz's Tips, Lifestyle on Green Living | 10 Comments

Nabila House – Unleash Natural Beauty lies within naturally

The first thing that you tend to notice when you browse Nabila House website is the availability of wonderful essences by the Perfume For All (PFA). Rather purchasing designer perfume of your favourite at high prices, Nabila House offers the similar essences at a fraction of a cost and satisfying longer lasting smell . Being an authorized dealer of PFA since 2006, these nice perfumes has no water and alcohol added to it and available for Women, Men and Unisex selections. Currently on offer is FREE postage with your purchase of PFA purchases (terms and conditions apply) for delivery in Peninsular Malaysia.

Out of her passion on natural products ranging from skin care, personal care and health care, Noradlina Abdullah, the owner of Nabila House stress on the importance of bringing in for everyone a quality and affordable price plus enjoyable online shopping experience. The line of products available use natural sources and without animal testing.

The VCare range of products for Skin Care that available are Day Cream, Exfoliating Gel, Facial Toner, Hand & Body Lotion, Makeup Remover, Night Cream, Refining Serum, Revitalizing Mask and Soothing Eye Cream.

And for Personal Care, VCare range also has Facial Cleanser, Hair Nourish Cream, Moisturizing Shampoo, Refreshing Body Gel and Scalpcare Shampoo.

If you are looking for naturally source supplement, under Health Care, Nabila House offers Jia Hor, Lu Chun and Yung Kien range of products.

Even there is something for your baby too which is Organic Baby Care by the well-known brand Buds Organic Care.

Do take a peek as well at the Special Selection category at Nabila House as those limited edition products will be offered in certain period with fantastic prices.

Rest assured for fantastic online customer service to be received by Nabila House as they are nothing new to the online business, having to sell online products since year 2006, using forum, eBay, local classified ads and blogs. In 2008, Noradlina decided that a one stop center for natural products should be borned and have their own place in the web.

So, if you are looking for one stop online shop of naturally source products, select Nabila House for ease and comfort of products that would be reached at your doorstep.

Disclaimer : This is an advertorial chat. Nabila House is one of the sponsors of TheHoneybunch Giveaway : The New You!

July 20, 2010 Posted by | Hanz on Advertorial Chat, Hanz's Products Reviews, Lifestyle on Beauty and Feminity, Lifestyle on Green Living | Leave a comment

Got RM30? Go shop for these Mother & Baby Stuff!!

Range from Cloth Diaper (Newborn, OS Pocket, Cover) to Maternity
& Nursing Wear, each item is less than RM 30!!!!

FOR FURTHER DETAILS, PLEASE VISIT MY BLOGSHOP:
TheHoneyBunch Marketplace

Got RM30? <= click here

July 20, 2010 Posted by | The Honeybunch Marketplace | Leave a comment